apps not running on os 0.98 ?

Applications, development tools, FPGA, C, WEB
Post Reply
tech62
Posts: 27
Joined: Wed Mar 29, 2017 12:31 pm

apps not running on os 0.98 ?

Post by tech62 » Mon Mar 12, 2018 1:47 pm

Hi,
I am not able to run the Bode analyser and DFT Spectrum Analyser apps on the 0.98 OS.
I am able to view the pages of both these apps, but they do not connect and execute.

I am able to use the Oscilloscope & Sig Gen app just fine.

What could I be doing wrong ? I am connecting using a static IP address.

Thanks.

amike88
Posts: 73
Joined: Tue Mar 29, 2016 7:41 pm

Re: apps not running on os 0.98 ?

Post by amike88 » Tue Mar 13, 2018 9:42 am

I don't think that static IP should be a problem as you can connect to the RP.

Perhaps does two pages are stored in your browser history cache, you can try to force refresh dose two pages (apps).

tech62
Posts: 27
Joined: Wed Mar 29, 2017 12:31 pm

Re: apps not running on os 0.98 ?

Post by tech62 » Tue Mar 13, 2018 11:48 am

Hi,
Thanks for your reply.
Refreshing browser or clearing cache does not change the behaviour.
I am able to run other apps, but the Bode analyser and DFT Spectrum Analyser apps on the 0.98-617/STEM10 will not run...the spinner just keeps turning while the page is displayed

Can someone confirm that these apps work for them on this OS ?

Im running Firefox on Linux.....and other apps work fine. :?
Maybe its a browser compatability issue ? but why only for these apps ?

tech62
Posts: 27
Joined: Wed Mar 29, 2017 12:31 pm

Re: apps not running on os 0.98 ?

Post by tech62 » Tue Mar 13, 2018 12:24 pm

OK, here is an update.

When I connect to the RP with the latest Chrome on Windows it works fine.
So I guess its a compatibility issue with the version of Firefox I am running on Linux.

amike88
Posts: 73
Joined: Tue Mar 29, 2016 7:41 pm

Re: apps not running on os 0.98 ?

Post by amike88 » Tue Mar 13, 2018 12:48 pm

I see no real reason for your problem it could be that some part of the SD cart is corrupted, you could try to rewrite the SD card as described here.

It may also be beneficial if you take a new SD card.

tech62
Posts: 27
Joined: Wed Mar 29, 2017 12:31 pm

Re: apps not running on os 0.98 ?

Post by tech62 » Wed Mar 14, 2018 9:30 am

after further investigation what I find is:

Firefox 42 on Linux Mint 32 bit does not render the 2 apps I mentioned.
Neither does old versions of Opera or Chrome/Chromium.
Chrome 32 bit is discontinued.

So some of the apps require a very recent version of browser....and this seems to only be available in 64 bit.

Has anyone found a 32 bit browser which will render these apps ?
Otherwise I may need to switch to 64 bit Linux..and then load Chrome or a more recent Firefox/Opera etc.

Regards.

Post Reply
jadalnie klasyczne ekskluzywne meble wypoczynkowe do salonu ekskluzywne meble tapicerowane ekskluzywne meble do sypialni ekskluzywne meble włoskie

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests