None of the sample Web applications are connecting?

Applications, development tools, FPGA, C, WEB
Post Reply
Magician
Posts: 4
Joined: Fri Jan 22, 2021 4:30 am

None of the sample Web applications are connecting?

Post by Magician » Fri Jan 22, 2021 5:19 am

Hello, I tried a few of the sample applications and none of them are connecting
Any idea on how to start troubleshooting this?

Here are the commands for the last web app I tried:
rw
cat /opt/redpitaya/fpga/fpga_0.94.bit > /dev/xdevcfg
cd /root/
git clone https://github.com/RedPitaya/RedPitaya.git
cd /opt/redpitaya/www/apps
cp -r /root/RedPitaya/Examples/web-tutorial/1.read_voltage_gain_offset ./read_voltage_gain_offset
cd read_voltage_gain_offset
make INSTALL_DIR=/opt/redpitaya

http://rp-f046c0.local/read_voltage_gai ... /?type=run
Connecting....

Kind regards
Andreas

Magician
Posts: 4
Joined: Fri Jan 22, 2021 4:30 am

Re: None of the sample Web applications are connecting?

Post by Magician » Fri Jan 22, 2021 8:34 pm

Woohoo, it works!!
<TLDR> check /var/log/redpitaya_nginx/debug.log </TLDR>

After looking at the
/var/log/redpitaya_nginx error logs with

Code: Select all

tail -f debug.log
it was obvious that something was looking for "5.read_voltage_gain_offset" not "read_voltage_gain_offset"

Code: Select all

mv read_voltage_gain_offset 5.read_voltage_gain_offset
fixed the problem

Post Reply
jadalnie klasyczne ekskluzywne meble wypoczynkowe do salonu ekskluzywne meble tapicerowane ekskluzywne meble do sypialni ekskluzywne meble włoskie

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest