LCR Meter webapp keeps loading

Placement, modules, components and accessories; the ones that exist and the the nice-to-be's
Post Reply
Deloins
Posts: 1
Joined: Mon Nov 16, 2020 10:31 am

LCR Meter webapp keeps loading

Post by Deloins » Mon Nov 16, 2020 11:30 am

Hello,

I recently purchased the Red Pitaya LCR module for testing purposes. I connected all the SMA cables and clippers according to the Red Pitaya documentation but when I try to start the LCR meter from the Web application it just keeps loading and it never starts to measure values. The same thing happens when I try to do it manually via the terminal. I use the LCR command but then I get really weird values (see the added attachment).

Has anyone encountered this problem before? If so, some help would be greatly appreciated.
Thanks in advance,

Delano
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
redpitaya
Site Admin
Posts: 453
Joined: Wed Mar 26, 2014 7:04 pm

Re: LCR Meter webapp keeps loading

Post by redpitaya » Mon Nov 16, 2020 1:54 pm

Please note that this issue has been identified as being caused by a false positive identification in the ad blocker extension of browsers.Please check if the issue is solved by disabling ad blocker just for Red Pitaya web address, and no, we never put ads in the instrument web interface.

Post Reply
jadalnie klasyczne ekskluzywne meble wypoczynkowe do salonu ekskluzywne meble tapicerowane ekskluzywne meble do sypialni ekskluzywne meble włoskie

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest